İçeriğe atla
Sur Yapı Marka AVM Mağazamız Açıldı! - Elart Home

Sur Yapı Marka AVM Mağazamız Açıldı!

on
ÇEYİZE DAİR...

 

Çeyiz, geçmişten günümüze genç kızların evlenirken yanlarında götürdüğü eşyalar denir. Geçmişte evlenecek kızlar yanlarında bir bohça götürürmüş bunun içine de genellikle sadece farklı farklı kumaşları koyarlarmış ihtiyaç olursa o kumaşları biçip elbise yapabilmek için.

 

Günümüzde de bu gelenek devam etmektedir. Bir genç kızın gelinlik giymekten sonra en büyük ikinci hayali her şeyi tam çok güzel bir çeyize sahip olmaktır ve birçok genç kız bunun için çok çabalamaktadır. Daha gençliklerinden itibaren çeyizleri hazırlamaya başlarlar. Böylece evlenecekleri gün çeyizleri eksiksiz olacaktır. Ailelerde en az evlatları kadar bu konuya önem vermektedirler. Hatta çoğu zaman bu çeyizleri görücüye çıkarırlar ve karşı tarafın ve ailesinin görmesini isterler. Güzel çeyiz biriktirmek bir övünç vesilesi haline gelmiştir.

Sizlerin çeyiz konusundaki bu hassasiyetini bildiğimizden dolayı elart olarak sizlere en güzel ürünlerimizi elart.com adresinden sunmaktayız.

Alacağım ürün tam kapsamlı, içerisinde çeyizimde yer alması gereken herşeyi bir arada görebileceğim bir set olsun, ben tüm bu detayları düşünmeden en mükkemeline sahip olmak istiyorum diyorsanız  https://www.elart.com/kategori/ceyiz-paketi  bu paketler tam sizlere göre. Renginizi seçip, gerisini bize bırakabilirsiniz.

A ‘dan Z’ye sizin için her detayı düşünüyoruz. Bu yüzden genç kızların en özel parçalarının yer aldığı çeyizlerini özenle tasarlayıp siz değerli müşterilerimizin beğenisine sunuyoruz .

Böylece sitemize girebilir ve birbirinden güzel çeyizleri kolaylıkla inceleyebilir beğenmeniz halinde ise sipariş edebilirsiniz. Sipariş ettiğiniz ürün en kısa sürede sizlere ulaştırılmaktadır.

En güzeli sizin olsun...

    Related Posts

    April 04, 2023
    Renklerin Görünenden Fazlası!

    Evinizin Renkleri Ve Ruh Halleri Soğuk ve sıcak renklere göre evinizin duygusu kökten değişebiliyor. Aynı zamanda evinizin her ayrı köşesinde...

    Devamını oku
    April 04, 2023
    Anatolium Ankara Avm Mağazamız Açıldı!

    Çeyiz kategorisine yepyeni bir soluk getiren Elart, Ankara'da! Zemin katta açılan mağazamızda sizlerle buluşuyoruz. Modern & şık çeyiz mottosu ile...

    Devamını oku
    Drawer Title
    benzer ürünler