İçeriğe atla

Anatolium Ankara Avm Mağazamız Açıldı!

on

Çeyiz kategorisine yepyeni bir soluk getiren Elart, Ankara'da! Zemin katta açılan mağazamızda sizlerle buluşuyoruz.

Modern & şık çeyiz mottosu ile özenle ürettiğimiz ürünlerimize artık Anatolium Ankara Avm mağazamızdan ulaşabilirsin. İster çeyizlik ister günlük ürünlere ulaşabileceğin ev tekstili ürünleri özel kampanya ve fırsatlarla keyifli bir alışveriş deneyimi sunuyor.

İham veren tasarımlarıyla çeyiz alışverişinde Elart seninle!

Çeyiz günümüz dünyasında sadece ev eşyası olarak bilinse de daha derin tarihlerde bireyin ailesinin evinden çıkarken yanında götürdüğü emanetleriydi. Annenin kızına, babanın oğluna emanet ettiği tüm eşyalar bir sonraki nesle emanet edilmek üzere teslim alınır özenle saklanır, yaşanmışlıkları ile daha da değer katılırdı.

Elbette biz de bize verilen en kıymetli çeyizin tecrübe olduğunu biliyoruz, bu fikirle tasarlıyor ve üretiyoruz. Geçmişteki tüm emektarlarımızın izinden giderek sizlerle en doğru ürünleri buluşturabilmek için bu serüvendeki inancımızı ve sevgimizi hiç eksik etmiyoruz. Tıpkı bize bırakıldığı gibi koca bir tecrübe, ilham dolu bir yürek yarının dünyasına çeyiz olacak.

Düğün telaşında çeyiz alışverişi elbette olmazsa olmaz geleneklerden biri. Elart ailesi olarak tatlı telaşlarınıza eşlik ederken zahmetsizce ulaşabileceğiniz birçok farklı tarzda çeyiz paketi ürünlerini ve set içeriklerini beğeninize sunuyoruz.

Ev tekstili kategorisine ilham veren Elart'da ister çeyizlik ister günlük ürünlere ulaşabilirsin!

Ev tekstili alışverişlerinin olmazsa olmazı yatak örtüleri, nevresim takımları, çarşaf, yastık kılıfları gibi birçok yatak odası tekstilinin yanı sıra banyo paspasından masa örtüsüne, bornoz takımlarından yorgana kadar bir çok ürün eşsiz uyumlarıyla beğeninize sunuldu. Özenle tasarlanarak sizlerle buluşturduğumuz ürünlere tek tıkla erişebilir aynı zamanda mağazalarımızı ziyaret ederek detaylı bir ev alışverişinin keyfini çıkartabilirsiniz.

Related Posts

April 04, 2023
Renklerin Görünenden Fazlası!

Evinizin Renkleri Ve Ruh Halleri Soğuk ve sıcak renklere göre evinizin duygusu kökten değişebiliyor. Aynı zamanda evinizin her ayrı köşesinde...

Devamını oku
İstanbul Maltepe Park AVM Mağazamız Açıldı! - Elart Home
March 24, 2023
İstanbul Maltepe Park AVM Mağazamız Açıldı!

Çeyiz kategorisine yepyeni bir soluk getiren Elart, İstanbul Maltepe Park Avm'de! Zemin katta açılan geniş metrekareli mağazamızda sizlerle buluşuyoruz. Modern...

Devamını oku
Drawer Title
benzer ürünler